Pages Menu
YoutubeInstagram
Categories Menu

Posted by on 28 juny, 2021 in Gira 2021 - 2022 | 0 comments

CREDERE – Escena Nacional d’Andorra

CREDERE – Escena Nacional d’Andorra

Descobreix “CREDERE” de Escena Nacional Andorra (seleccionada per Andorra)

AUTORIA: Xavi Pérez

DIRECCIÓ: Dasha Lavrinenko, Oriol Vilella i Xavi Pérez

INTÈRPRETS: Xavi Pèrez

DISTRIBUCIÓ: ENA

SINOPSI

Per començar, CREDERE és un solo multidisciplinari de dansa, música i teatre que està pensat per realitzar-se en espais no convencionals i diàfans.


En Sísif és un individu que se n’adona de la desgràcia segura per la seva espècie i tot el que l’envolta. Per tant, des de la frustració més absoluta de veure el mal que ha fet al llarg de la seva vida per herència i imitació dels seus progenitors, s’aferra a l’esperança d’un possible canvi global intentant convèncer la multitud d’un marc social on és rebutjat per les seves ideologies, tot i ser les intencions del mateix un bé comú, que podria ser l’única i última esperança.


Per tant, CREDERE crearà una població més sensibilitzada i critica, capaç de qüestionar-se i decidir sobre els seus propis valors.

MÉS INFORMACIÓ:

Vídeo promocional: https://www.youtube.com/watch?v=i8WVrNDPBjE&ab_channel=L%27ERAArtsEsc%C3%A8niques 

CONTACTE:

Mònica Vega

376 379 928

produccioena@gmail.com

CREDERE de l'Escena Nacional d'Andorra a la Xarxa Alcover

A més a més, per tant, els socis de la Xarxa Alcover tenen descompte en el caixet de l’obra i suport en les despeses de desplaçament fora del propi territori. En definitiva, podeu consultar el caixet especial per als socis i els suports a administracio@xarxaalcover.cat